INNOVATIONER I TILLVÄXT

Innovationer i tillväxt kommer att arrangeras under hösten 2013.

Välkommen till Green Innovation Contest konferens, Innovationer i tillväxt. En dag som andas nya, hållbara idéer och bjuder in dig som innovatör, investerare, företagare och aktör i innovations- och företagsutveckling. Under en spännande dag möter du miljöinnovationer redo för marknaden. Du får även ta del av de direkta innovationsstöden som finns i Sverige genom talare från bland annat Energimyndigheten, Vinnova, Tillväxtverket, SP, Johanneberg Science Park, samt Västra Götalandsregionen.

Dagen syftar till att ge deltagaren en samlad bild av ett regionalt och nationellt innovationsstöd, samverkan och utvecklingsmöjligheter, samt en chans att möta framtidens hållbara lösningar. Kort sagt, Innovationer i tillväxt låter dig vara med och förändra – och inspirerar till en blomstrande framtid för lovande miljöinnovationer.

INNOVATIONER I TILLVÄXT BYTER DATUM
Innovationer i tillväxt är på grund av för få anmälda inställt 15 maj. Istället kommer eventet att ske under hösten 2013. Vill du vara där? Skicka din e-postadress till greeninnovationcontest@innovatum.se så bjuder vi in dig när det är dags.

Eventet finns på vår facebook-sida!

javaversion1 Warning: passthru(): Cannot execute a blank command in /storage/content/89/153589/greeninnovationcontest.se/public_html/wp-content/themes/greeninnovationcontest/footer.php on line 3