TRÄFFA OSS HÄR

Nu kan ni träffa Green Innovation Contest och dess innovatörer på ett flertal platser i landet. Listan med event fylls på varefter de blir klara.

2015

Öppning Green Innovation Contest 2015
16 april – Sveriges Innovationsriksdag
Koppar Restaurang & Konferens, Västerås

Den 16 april slår vi upp portarna för ännu en tävlingsomgång där innovatörer från hela Sverige är välkomna att delta.

Öppningen sker för andra året i rad under Sveriges Innovationsriksdag och i samband med konferensens middag, start kl. 19.15.

Om Sveriges Innovationsriksdag.

Prisceremoni
3 mars  – Sustainable Business Day
Waterfront, Stockholm

Den 3 mars koras fyra pristagare i 2014 års tävlingsomgång.
Tid i programmet: 14.40 – 14.50.

Mer information.

2014

Delfinal
2 dec – Entreprenörsdag
Folkets hus, Trollhättan 

Äntligen! Boka in 2 december i almanackan. Då presenteras årets finalister i Green Innovation Contest. Innovationerna återfinns inom olika områden, förenat gynnar de en hållbar framtid och kan kommuniceras med kunder, investerare och samarbetspartners. De offentliggörs i samband med årets Entreprenörsdag i Trollhättan där innovatören utför en kort pitch om sitt bidrag.

Inte på plats? Ingen fara, håll utkik här på hemsidan efter material som kommer att läggas upp efter eventet från dagen.

Mer information.

15-18 september – CONNECT Green Week

CONNECT Green Week är tillbaka och samlar gröna investerare och svenska miljöteknikföretag som söker kapital under en nationell turné.  Green Innovation Contest deltar under veckans samtliga stopp för såväl vara en inspirationskälla som att låta sig inspireras.

Under CONNECT Green Week skapas ett nationellt nätverk för gröna investerare och svenska miljöteknikföretag blir bättre förberedda för möten med investerare. Veckan bjuder dessutom på intressanta paneldiskussioner, föreläsare och investeringsforum där svenska miljöteknikföretag presenterar. Entreprenörer har möjlighet att ställa ut på anslutande mässa och de som söker kapital kan göra en pitch på scen inför ca 100 investerare.

Mer information.

2014.08.12
Green Innovation Contest bjuder in bolag att pitcha under CONNECT Green Week

2014.07.11
Green Innovation Contest bjuder in västsvenska miljöteknikföretag att pitcha under CONNECT Green Week i Göteborg

29 juni – 6 juli 2014 – Almedalen
Vi är på plats hela veckan.

22 Maj – Uppstartskonferens; Västra Götaland 2020 – strategi för tillväxt och utveckling i Västra Götaland 2014-2020
Eriksbergshallen, Göteborg

Green Innovation Contest är en av utställarna under konferensen.

Mer information. 

Våren 2014 samt sept – Spelet om framtiden
Nationell turné

SPP genomför turnén ”Spelet om Framtiden” där engagerade personer inom hållbarhet bjuds in att delta. Här möts bland annat företagare, beslutsfattare och opinionsbildare med syfte att få igång ett lokalt förankrat samtal om framtiden i en bredare krets. Är de redo för framtiden? Hur framtidssäkra kan de bli? Hur hållbara är deras affärer?

Green Innovation Contest kommer delta på turnéns stopp med rollen som ambassadör. Detta innebär att vi såväl låter oss inspireras som inspirerar andra med utgångspunkt i det vi brinner för – att öka möjligheten för hållbara innovationer att bli verklighet.

Se schemat för turnén. 

11 April – Hello Innovation
Munktell Science Park

Vi är på plats och diskuterar innovationstävlingar i detta kunskapsforum om innovation.  

Mer information. 

1 April – Invigning Green Innovation Contest
Sveriges Innovationsriksdag
Göteborgs Universitet 

Vi öppnar portarna för detta års tävlingsomgång på Börsen i Göteborg under en middag som arrangeras i samband med Sveriges Innovationsriksdag 1 april. Öppnandet leds av Tomas Kåberger som är jurymedlem i Green Innovation Contest samt Jenny Järvelä från Innovatum som projektleder tävlingen.

Sveriges Innovationsriksdag är Swedish Incubators & Science Parks (SISPs) årskonferens. Här samlas företrädare för Sveriges inkubatorer och science parks med politiker, beslutsfattare och näringslivsrepresentanter för dialog, erfarenhetsutbyte och inspiration.

Mer information.

17  Januari  – Marknadsmöte SISP
SISP:s lokaler, Mäster Samuelsgatan 60 Stockholm

Läs mer om mötet och anmälan.

 

Event 2013 (ny sida)

javaversion1 Warning: passthru(): Cannot execute a blank command in /storage/content/89/153589/greeninnovationcontest.se/public_html/wp-content/themes/greeninnovationcontest/footer.php on line 3