Miljön är en av många vinnare

Har du en miljöinnovation som är redo att utvecklas till en produkt för marknaden? Är den mogen att kommuniceras till samarbetsparter och marknaden, utvecklas i dialog med potentiella kunder eller är det dags för första prototypen? Oavsett om du befinner dig i ett uppstartsföretag, är ett etablerat småföretag, tillhör akademin eller bara är du som person kan du vara med och tävla, så länge innovationen har en miljö- och affärspotential.

Välkommen till tävlingen Green Innovation Contest – tävlingen där alla är vinnare!
Tävlingen går ut på att du ska beskriva och redovisa din miljöinnovations potiential och därmed öka möjligheten att knyta förtroendefulla kontakter med potentiella kunder och samarbetspartners. Under tävlingens gång granskar en beredningsgrupp ditt tävlingsbidrag och nominerar bidrag till tävlingens jury. Juryn utser de mest intressanta innovationerna, de med bäst miljö- och affärspotential. Men det är inte bara de nominerade och pristagarna som vinner. Under tävlingens gång får tävlande återkoppling och rekommendationer på sina miljöinnovationer.

Anmälan för 2015 års tävling är stängd. Under hösten pågår beredning- och juryarbete.

Anmäl dig tidigt.

Börja i tid så du hinner ta fram uppgifter och utveckla ditt bidrag. Ju tidigare du anmäler dig, desto mer feedback får du från tävlingen. Det kan även handla om tips på andra innovationstävlingar, eller förslag på affärs- och innovationsstödsorganisationer som kan bistå dig.

Knyt kontakter med marknaden.

Lär dig redovisa din innovation och rusta dig för möten med kunder och samarbetspartners – allt för att din innovation ska nå marknaden.

Skapa ditt innovations-CV.

Oavsett hur långt du går i tävlingen så har du nytta av att ha fyllt i Green Innovation Contests anmälningsblankett. Efter tävlingen kan du dessutom fortsätta att fylla på med uppgifter i din anmälningsblankett, precis som när du förbättrar och ändrar i ditt cv!

Kort sagt, Green Innovation Contest stödjer, verifierar potentialen hos och uppmärksammar Sveriges intressantaste miljöinnovationer. En tävling där alla är vinnare!

javaversion1 Warning: passthru(): Cannot execute a blank command in /storage/content/89/153589/greeninnovationcontest.se/public_html/wp-content/themes/greeninnovationcontest/footer.php on line 3