Stiftelsen Teknikdalen – Företagsinkubatorn i Dalarna

Inriktning

Företagsinkubatorn i Dalarna har regionens uppdrag att stödja blivande och befintliga företagare att starta eller utveckla tillväxtföretag. På Företagsinkubatorn fokuserar vi på affärsidéer med potential att nå en nationell eller internationell marknad.

Företagsinkubatorn hjälper till på vägen genom strategi, taktik, affärsmodeller och bidrar med effektiv affärsutveckling och coachning. För att lyckas finns till vår hjälp erfarna affärscoacher, specialister och kunskapspartners, men också verktyg för bl a finansiering, försäljning, internationalisering och teamutveckling.

Specialkompetens

Idag är Företagsinkubatorn i Dalarna en av landets främsta inkubatorer. 107 etablerade företag som tillsammans omsätter 280 mkr och 1832 ideér har passerat genom våra 9 år.

Hos Stiftelsen Teknikdalen finns också Green Business Region, en innovations- och samverkansarena för miljöteknikföretag i Dalarna och Gävleborg. Green Business Region är medlem i ASSET - Föreningen svensk miljöteknik - och är kopplad till Envirosweden.se som är Sveriges största portal för svensk miljöteknik.

Ort

Borlänge

« Tillbaka

javaversion1 Warning: passthru(): Cannot execute a blank command in /storage/content/89/153589/greeninnovationcontest.se/public_html/wp-content/themes/greeninnovationcontest/footer.php on line 3