Diplomerade Teknikmäklare

Kontaktperson

Staffan Öberg

E-post: staffan@teknikformedling.se
Hemsida: www.teknikmaklare.se

Inriktning

Har du eller ditt företag frågor om teknik, teknisk verifiering (teknisk due diligence), finansiering av utvecklingsprojekt, EU-projekt, marknadsföring, försäljning eller andra resursbehov? Vill du kanske att en Teknikmäklare kontaktar dig? Ställ en fråga så återkommer vi med svar inom 48 timmar. Alla frågor inom nätverket är kostnadsfria, anonyma, de behandlas opartiskt och med sekretess.

Vi är idag 80-talet aktiva medlemmar som bildar ett nationellt nätverk av teknikmäklare från Malmö till Luleå. Via nätverket kan vi snabbt och effektivt hitta de kompetenser och svar på de frågor som företagen har. Vi har och kan hitta kompetenser inom en mängd områden, t ex affärsutveckling, finansiering, marknad, rekrytering - inte bara teknik. Testa oss! Alla Teknikmäklare är medlemmar i Intresseföreningen Diplomerade Teknikmäklare, DTM, som är en ideell förening.

Specialkompetens

De flesta av våra Teknikmäklare har någon specialistkompetens.

Ort

Rikstäckande

« Tillbaka

javaversion1 Warning: passthru(): Cannot execute a blank command in /storage/content/89/153589/greeninnovationcontest.se/public_html/wp-content/themes/greeninnovationcontest/footer.php on line 3