CONNECT Väst

Kontaktperson

Karl Malmström

E-post: km@connectvast.se
Hemsida: www.connectvast.se

Inriktning

CONNECT Väst är en ideell organisation som bidrar till fler jobb i Västsverige. Vårt bidrag till arbetstillfällen sker genom hjälp till Start ups samt Små och Medelstora företag så de kan växa snabbare och effektivare.

Som nätverksorganisation skapar vi tillsammans med våra partners en unik plattform som leder entreprenören till de resurser som krävs för att lyckas inom kommersialisering och finansiering genom vårt utbud av skräddarsydda tjänster och produkter. Genom att näringslivet så kraftfullt stöder vår verksamhet, får företagen tillgång till högklassig expertis inom en mängd branschområden till ingen eller subventionerad låg kostnad.

All verksamhet i CONNECT Väst är centrerad kring ett begrepp, tillväxtföretag. Det innefattar start-ups och etablerade små och medelstora företag som:

- Har hög tillväxtpotential
- Skapar nya arbetstillfällen i Västsverige

CONNECT Västs bidrag till arbetstillfällen sker främst genom våra tjänster Språngbrädan och FöretagsAcceleratorn® men även genom de nätverk vi driver i regionen och övriga mötesplatser där entreprenörer, investerare och näringslivet möts.

Specialkompetens

Genom CONNECTs processer kan ditt bolag bli genomlyst av experter från näringslivet som kan guida dig vidare. Du får också hjälp med mötet med investerare, så du ökar dina möjligheter att få riskkapital till ditt bolag.

Ort

Göteborg, Sjuhärad, Fyrbodal, Skaraborg & Halland

« Tillbaka