Resurser

Appen Post Notis

”Appen POSTNOTIS förenklar och ger en bidragande organisatorisk fördel med prognostiserad information kring post för personer, företag och kommuner som får post samt andra postförsändelser rutinmässigt skickade till brevlådan. Den innefattar även den post som sporadiskt skickas till hemsidan på såväl datorn appen som till mobilen eller iPad.”

”Företaget PLASTIC INNOVATION består av Hanna Antby, Per Swart och Jukka Yrjönheikki.”

Kontakt:Hanna Antby, vslanguage@gmail.com
0735-079379 (Herrljunga)

Laga Mina Saker

”Laga Mina Saker är en marknadsplattform som Uber och Airbnb fast för reparationer. Vi kommer göra reparationer mer tillgängliga, billigare och smidigare. Det är onödigt för miljön och dyrt för plånboken när vi köper ett nytt exemplar än att få föregående reparerat.”

”Kärnan i teamet är två bröder varav den ena av oss driver ett företag inom 3D skrivare och kommer att studera på Handelshögskolan i Stockholm till höst och andre pluggar till civilingenjör i datateknik i Linköping.”

Kontakt: Axel Eriksson, hej@lagaminasaker.se,
070 772 63 77 (Stockholm)

Wood3n Eyewear

”Wood3n Eyewear är ett varumärke bestående av handtillverkade solglasögon i återvunnet trä. Vi tar vara på naturens resurser genom att använda oss av spillmaterial från en träindustri i Göteborg, av detta material tillverkar vi omsorgsfullt trendiga och exklusiva solglasögon.”

”Wood3n Eyewear är ett registrerat varumärke som ägs av Sewood AB.”

Kontakt: Simon Ekstrand, www.wood3n.com,
hello@wood3n.com, 0708-285142
(Hovås)javaversion1 Warning: passthru(): Cannot execute a blank command in /storage/content/89/153589/greeninnovationcontest.se/public_html/wp-content/themes/greeninnovationcontest/footer.php on line 3