Material

200Mdin3

200Mdin3 är världens mest kostnadseffektiva sätt att bygga billiga, energivänliga, kvalitetshus snabbt. Affärsidén är att sälja produktionssystem för huselement till företag och organisationer som bygger och projekterar stora infrastrukturella byggprojekt av billiga hus. 200Mdin3 är allt som behövs för att kunna tillverka prefabricerade byggelement.

Kontakt: Johan Persson cromitjohan@gmail.com
0720279795

 

BellyHug

”BellyHug är den ecochica gravidgördeln, med avlastning för de uttänjda magmusklerna samt ryggmusklerna. Den kan även användas i förebyggande syfte. BellyHug används med fördel både under graviditeten samt efter födseln.”

”Produkten är designskyddad i EU och USA.”

Kontakt: Jivan Wells, info@bellyhug.se
www.bellyhug.se (Järna)

 

Strongcrete

”Strongcrete minskar resursanvändningen i bygget genom tunnare konstruktioner och sparad cementmängd. Vi har en smart metod att behandla betong i färskt tillstånd så att ytorna blir hållbara, släta och sprickfria. En maskin kan köra ut på nygjuten betong och tryckkompaktera ytan ovanifrån – detta ingår i konceptet.”

”Söder Sundsvall har man använt metoden på 24 broar. Slitbetong kan ersätta asfalt på t.ex. broar och vägar, torgytor.”

Kontakt: Yngve Alvarsson, yngve@formconsult.se
0702-819720, www.rollit.se
(Huddinge)javaversion1 Warning: passthru(): Cannot execute a blank command in /storage/content/89/153589/greeninnovationcontest.se/public_html/wp-content/themes/greeninnovationcontest/footer.php on line 3