Luft och vatten

AQVIS Miljöspont

”AQVIS Miljöspont är en patenterad, mönsterskyddad produkt med registrerat varumärke av miljövänlig återvunnen plast till infrastrukturprojekt inom: Buller, dagvatten samt erosionsskydd, översvämningsskydd och fixering av miljöföroreningar i mark så att de inte kan nå dagvatten osv.”

”Produkten har minimal underhållskostnad, lång livslängd och låter växter växa på sponten”.

Kontakt: Tomas Svärd, AQVIS Miljö AB
tomas@aqvis.com, www.AQVIS.com
(Ödeshög)

FlexiClean

”FlexiClean är en ny filterhållare för rening av dagvatten. Produkten bygger på djup kunskap om dagvatten och dagvattenbrunnar och en förståelse för de utmaningar kommuner och privata aktörer ställs inför varje dag.”

”Innovationen är laddad med egenskaper som avsevärt förbättrar och förenklar arbetet med inspektion och underhåll av brunnen. Och den kan anpassas för rening i alla tänkbara miljöer.”

Kontakt: Peder Eneroth,
peder.eneroth@flexiclean.eu
www.flexiclean.eu
Tel: 008-12017533
(Västerås)

 

Nano Control

”En ny innovativ teknik för effektivare avskiljning av nanopartiklar från ett gasflöde. Nano Control är baserad på en ny princip som ger bättre möjlighet att separera upp alla partiklar från ett gasflöde.

”Nano Control AB har utvecklat samt patenterat en unik och effektivare lösning för luftrening. Produkten är en partikelavskiljare utan rörliga delar och offert en väsentliga kostnadsbesparingar för de kunder som väljer att integrera Nano Controls produkter.”

Kontakt: Adrian Morales, adrcab66@kth.se, Tel: 0737619713
(Stockholm)

Läs en längre intervju – Adrian Morales om Nano Control javaversion1 Warning: passthru(): Cannot execute a blank command in /storage/content/89/153589/greeninnovationcontest.se/public_html/wp-content/themes/greeninnovationcontest/footer.php on line 3